Разпродаден МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛУМИНИЕВА СТЪЛБА  - 8,00 м., (4х7)

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Мултифункционалната сгъваема алуминиева стълба 8,00 м е изработена и предназначена за професионална и универсална употреба. Намира широко приложение при строително-ремонтните дейности, монтажът на гипсокартон, кабелни инсталации, смяна на външно и вътрешно осветление, бояджийски услуги, градинарство, складови стопанства, полагане на изолации на открито и др.; в дома, офиса и вилата.

Конструкцията е изцяло олекотена и в същото време изключително здрава и надеждна, изработена от алуминиева сплав с високи технически показатели, което дава възможност на стълбата да поема и издържа натоварвания до 150 килограма.

С тази стълба с лекота може да се достигне дадена точка, стъпвайки и на терен с неравна основа, труднодостъпни места и тесни пространства.

Мултифункционалната стълба се състои от четири секции, свързани чрез осигурителни застопоряващи се панти, които дават възможност да се работи с различни конфигурации. Пантите са снабдени със скоба за обслужване с една ръка, което гарантира бързина и сигурност чрез едновременно отключване на двойката шарнири. Стъпалата са квадратни и не плъзгащи се, за по-добра стабилност. Краката на стълбите имат меко покритие върху тях, което осигурява по-голямо сцепление ( устойчивост на хлъзгане ).

Има пет начина на приложение – сгънато положение, права стълба, двойно стояща ( А-образна ) стълба, скеле – работна платформа и подпираща се стълба.


ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:
-    Сгъваема и компактна
-    Олекотена алуминиева конструкция
-    Пет начина на приложение
-    Противоплъзгащи стъпала

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

При строително-ремонтни дейности, монтаж на гипсокартон, кабелни инсталации, смяна на външно и вътрешно осветление, бояджийски услуги, градинарство, складови стопанства, полагане на изолации на открито и др.; в дома, офиса и вилата. 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
Сертификат EN 131
Рифеловани стъпала
Самоблокиращи се панти
Товароносимост: до 150 кг
Брой секций: 4

Брой стъпала в секция: 7

Общ брой стъпала: 28

Височина ( сгъната ), м: 2,00
Височина ( разгъната ), м: 8,00

Тегло, кг: 20.3


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛУМИНИЕВА СТЪЛБА - 8,00 м., (4х7)

  • Производител: CIMEX
  • Модел: MFL8.0
  • Наличност: Разпродаден
  • 375.14 лв
  • без ДДС: 312.62 лв