New Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V30NM

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX CD12V 30NM – компактен, мощен и удобен, той е незаменим помощник в монтажните дейности. Достъпен по цена и подходящ както за любителски, така и професионални цели, този винтоверт предлага отлично съчетание между въртящ момент, капацитет на батерията и компактен корпус.

Снабден с изцяло метален редуктор и две скорости, бързозатягащ безключов патронникмоторна спирачка и блокаж на шпиндела, CIMEX CD12V 30NM  е подходящ за употреба при сглобяване на мебели, окачени тавани, гипскартон, пробиване в дърво, метал и пластмаса.

Отлично балансираният корпус изработен от здрава и устойчива пластмаса е обкантен изцяло с гумирано покритие, предпазваща го от удари и намаляващо значително приплъзването на машината при поставянето и върху наклонени повърхности.

В горната част на корпуса е разположен плъзгача за смяна на скоростите, позволяващ промяната на оборотите. Традиционно първата скорост осигурява висок въртящ момент при ниски обороти (до 400 об. минута) и се използва за завиване / отвиване и пробиване. Втората скорост позволява достигане до 1400 об./мин. и се използва основно за пробиване.

Патронника на акумулаторния винтоверт има обхват до 10 мм. и е бързозатягащ, което позволява бърза и лесна смяна на работния инструмент.

Превключвателят за настройка на максималния въртящ момент е разположен непосредствено зад патронника и предлага 18 степени на настройка и една позиция за пробиване. Благодарение на това винтоверта осигурява необходимите настройки при завиване на винтове с различна дължина в голям набор от материали.

Висококачествения изцяло метален редуктор тук е стандартно заложен и на него в голяма степен се дължи и високия експлоатационен ресурс на винтоверта.

За удобство при работа при слаба осветеност, в областта под патронника е разположена лед светлина осветяваща работната зона, а до нея от лявата страна се намира индикаторът за нивото на заряд на батерията.

Бутонът за реверс (смяна на посоката на въртене) е с три позиции – ляво, дясно въртене и позиция за блокиране на пусковият бутон от случайно задействане.

Спусъкът на винтоверта е снабден с електроника за безстепенно регулиране на оборотите до максималните за съответната скорост – от 0 до 400 на първа степен и от 0-1400 на втора степен.

В удобната гумирана ръкохватка която осигурява отличен захват при работа без приплъзване се намира батерията тип пълнител.

Батерията е L-ion 12V и е с капацитет 1500 mAh. и осигурява изненадващо добър ресурс при продължителна работа. В батерията стандартно е вградена платка за защита от претоварване и дълбок разряд.

Зареждането на батерията се осъществява посредством бързо зарядно устройство, което зарежда батерията за 1 час.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Монтажници на гипскартон, мебелисти, В и К инсталаций, електроинсталаций, климатизация и т.н.

Отличен помощник в дома за хоби и свободно време.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Висок въртящ момент

 - Батерия тип пълнител

 - Тристепенен индикатор за капацитет на батерията.

 - Спусък с безстепенно плавно регулиране на оборотите

 - Зареждане без необходимост от ползване на докинг станция.

 - Патронник с блокировка и бързо заключване

 - Двускоростен, изцяло метален редуктор

 - Функция „пробиване“

 - Вградено LED осветление

 - Солиден гумиран корпус

 - Отлично балансиран

 - 2 години гаранция

 

ОКОМПЛЕКТОВКА:

 - Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V30NM – тяло 1 бр.

 - Батерия 12V/ 1500 mAh Li-Ion – 1 бр.

 - Бързо зарядно устройство – 1 бр.

 - Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Въртящ момент: 30 Nm

Захранващо напрежение: 12V DC / 1500 mAh Li-Ion

Двигател: Четков

Обороти на празен ход (1 скорост) : 0 - 400

Обороти на празен ход (2 скорост): 0 – 1400

Степени: 18 + пробиване

Реверс: Да

Патронник: макс. 0 - 10 мм.

Зарядно устройстов: 1,5 А

Време за зареждане до 100% за 1500 mAh батерия: 60 минути

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месецаИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V30NM

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CD12V30NM
  • Наличност: В наличност
  • 111.72 лв
  • без ДДС: 93.10 лв