УПЛЪТНИТЕЛ ЗА РЕЗБИ EASY, BLINKER ( БЛИНКЕР ), ХИДРАВЛИКА, ГАЗ И ВИСОКО НАЛЯГАНЕ 50577

СПЕЦИФИКАЦИИ:

УПЛЪТНИТЕЛ ЗА РЕЗБИ EASY, BLINKER ( БЛИНКЕР ), ХИДРАВЛИКА, ГАЗ И ВИСОКО НАЛЯГАНЕ 50577 е уплътнител за резби от групата на анаеробните смоли, подходящи за заключване ( блокиране ), уплътняване и защита на тръбни резбови съединения, фитинги и метални съединения с резба. Гъвкави и стабилни продукти, които са устойчиви на вибрации и удари, осигурявайки трайно уплътняване на резбовите връзки. Висока химическа устойчивост. Предпазват съединените повърхности от корозия, износване и блокиране.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

Продукти, подходящи за запечатване ( уплътняване ) на метални тръби за циркулация на газове, вода, горива, смазочни материали, хидравлични течности и голямо разнообразие от индустриални течности.

Позволяват ( осигуряват ) по-дълготрайни, по-сигурни ( безопасни ) и по-удобни монтажи на възли, отколкото използването на други продукти като коноп ( кълчища ), PTFE ленти, гумени уплътнения и др.

Уплътнителите за резби могат да се използват в най-различни среди ( условия ): военноморски конструкции, производство на помпи и турбини, санитарни съоръжения, производство на трактори, електронна и механична промишленост, производители на двигатели и машиностроене, автосервизи, промишлени превозни средства и превозни средства за обществени услуги, услуги за техническо обслужване на инсталации за вода, газ и др.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Елементите, които трябва да се съединят, трябва да бъдат чисти и сухи. Нанесете продукта върху мъжката резба и свържете. Времето за пускане в експлоатация варира между 1 и 3 часа, в зависимост от температурата на нанасяне и вида на метала, от който са съставени частите.

Не е необходимо да се извършва монтаж веднага, тъй като смолата (лепилото ) не започва да се втвърдява докато елементите не се обединят (реагира в отсъствието на въздух).

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Арт.№ 04550577 е одобрен за инсталации за газ и високо налягане.

Арт.№ 04550511 съдържа PTFE за осигуряване на максимална гъвкавост ( приспособимост ), устойчивост на вибрации и лесно разглобяване дори след многогодишна употреба ( експлоатация ).


ПОЛЗИ ОТ НОВАТА СИСТЕМА:

• Прецизно приложение на продукта.

• Загуби / разливи на продукта не възникват, дори ако контейнерът падне.

• Може да се прилага с една ръка без усилие и удобно ( лесно ).

• ЦЯЛОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА СЕ ИЗПОЛЗВА (буталото се движи напред, сякаш е спринцовка, без да оставя нещо зад себе си )

• Количеството на продукта, оставащо в контейнера, може да се види.

• Система против капене.


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

УПЛЪТНИТЕЛ ЗА РЕЗБИ EASY, BLINKER ( БЛИНКЕР ), ХИДРАВЛИКА, ГАЗ И ВИСОКО НАЛЯГАНЕ 50577

  • Производител: BLINKER
  • Модел: 04550577
  • Наличност: В наличност
  • 37.04 лв
  • без ДДС: 30.87 лв