ЧИСТИТЕЛ СМУКАТЕЛЕН ТРАКТ BLINKER ( БЛИНКЕР )

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЧИСТИТЕЛ СМУКАТЕЛЕН ТРАКТ BLINKER ( БЛИНКЕР ) е уникален висококачествен продукт с изключителна ефективност за отстраняване на остатъците( отлаганията ), образуващи се във входящите отвори за въздух, вентила за рециркулация на отработените газове (EGR) и турбо.

Бързо премахва смоли, лакове и остатъци от въглерод ( нагар ).

Подобрява производителността на двигателя, отстранява липсата на ускорение и загубата на мощност, намалява разхода на гориво и подобрява производителността на двигателя при работа на празен ход и при стартиране. Увеличава живота на чувствителните компоненти на двигателя, като катализатори и дизелови филтри за твърди частици.

Намалява вредните емисии.

Не уврежда пластмасовите части.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

Съвместим с всички бензинови и дизелови двигатели, със или без турбо, с катализатор и филтър за твърди частици (DPF).

Може да се използва за почистване на демонтираните механични части.

Ако мръсотията от входа и вентила на EGR не е прекалено голяма, не е необходимо да разглобявате частите, за да ги почистите.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Почистване чрез всмукване: стартирайте двигателя и изчакайте, докато достигне оптималната работна температура. Отстранете въздушния филтър и енергично разклатете спрея.

За дизеловите двигатели поддържайте двигателя в обороти под средните, като ги променяте бавно. Нанесете спрея директно на входа с къси струи от 1-3 секунди. Изчакайте няколко секунди между впръскванията, за да предотвратите натрупването на продукта.

При бензиновите двигатели е необходимо да се повишат оборотите около и над средните, за да се предотврати блокирането( задавянето ) на двигателя.

След приключване на работата оставете двигателя да работи или направете пробно каране за 10-15 минути, за да осигурите перфектно почистване.

Когато има много мръсотия върху частите, трябва да извършите почистването като ги демонтирате и приложите директно продукта.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Плътност: 0.820 g / m3

Точка на запалване: -97 ° C

Температура на запалване: 240 ° C

Точка на кипене: - 44 ° C

Съдържание : 400 ml


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

ЧИСТИТЕЛ СМУКАТЕЛЕН ТРАКТ BLINKER ( БЛИНКЕР )

  • Производител: BLINKER
  • Модел: 0451801
  • Наличност: В наличност
  • 20.04 лв
  • без ДДС: 16.70 лв