ЧИСТИТЕЛ И ЗАЩИТА НА ИНЖЕКЦИОННАТА СИСТЕМА SUPER, BLINKER ( БЛИНКЕР )

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЧИСТИТЕЛ И ЗАЩИТА НА ИНЖЕКЦИОННАТА СИСТЕМА SUPER, BLINKER ( БЛИНКЕР ) - ПОЧИСТВА,СМАЗВА и ЗАЩИТАВА инжекционната система.

Добавка за максимално почистване на инжекционната система и горивната камера на дизеловите и бензиновите автомобили благодарение на изключителната си способност за декарбонизиране.

Поради вида на химичните вещества, използвани в неговия състав, той разтваря нагара в системата като шкурка, а не като нож, който никога не причинява надиране на нагара, а го разтваря, като по такъв начин се избягва запушване на инжекционната система.

Благодарение на силната си дисперсионна мощност и свързването с вода, добавката спомага за бързо и безопасно отстраняване на натрупаната в резервоара и всички елементи на системата вода.

Продуктът има много добри смазочни свойства, което намалява износването на подвижните компоненти на горивната система и ги предпазва от корозия, което значително удължава живота на различните компоненти.

Благодарение на тези изключителни характеристики добавката оптимизира работата на двигателя, също така бързо:

• Намаляване на грешките.

• Удължаване живота на двигателя и неговите различни компоненти.

• Намалява и предотвратява износване и корозия

• Намаляване на изпаренията и удължаване на живота на катализаторите и филтъра за частици на дизелово гориво (DPF).

ПРИЛОЖЕНИЯ:

Продуктът е приложим за всички дизелови и бензинови двигатели с ясни симптоми на неправилно изгаряне, дължащи се на частично запушване на инжекторите и входните и изпускателните клапани (прекомерно изпускане на изпарения, проблеми при стартиране, загуба на мощност, неравномерно ускорение и т.н.).

Препоръчителна употреба като добавка преди преминаване на Годишен технически преглед, благодарение на бързото възстановяване нормалната работа на двигателя.

Когато превозното средство продължително работи с лошо изгаряне, филтърът за частици на изпускателната система често е силно наситен и може да се наложи да бъде регенериран с нашия комплект за регенериране на DPF (0459740)

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Добавете съдържанието на опаковката към резервоара за гориво, преди да заредите с 30-60 литра гориво, за да осигурите добро смесване на добавката.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: 250 ml

Цвят: Бледо кехлибарен

Аромат: Характерен


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

ЧИСТИТЕЛ И ЗАЩИТА НА ИНЖЕКЦИОННАТА СИСТЕМА SUPER, BLINKER ( БЛИНКЕР )

  • Производител: BLINKER
  • Модел: 0459732
  • Наличност: В наличност
  • 15.56 лв
  • без ДДС: 12.97 лв