ЧИСТИТЕЛ ЗА ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА PRO, BLINKER ( БЛИНКЕР )

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЧИСТИТЕЛ ЗА ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА PRO, BLINKER ( БЛИНКЕР ) е добавка, подходяща за почистване на радиатори във всички автомобили (автомобили, камиони, автобуси, машини за обществени работи и др.).

Отлаганията, които могат да се образуват в радиаторите и охлаждащата система като цяло, като кал, ръжда, киселина, масло и т.н., могат частично да покрият вътрешните стени на охладителната система, което може да доведе до пълно или частично запушване. Използването на препарат за почистване гарантира чиста и безпроблемна работа на системата, като гарантира, че двигателят работи в оптимални условия и се предотвратява риска от прегряване.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

За почистване на охладителни системи и радиатори на всяко превозно средство, автомобил, моторни вагони, камиони, селскостопански и строителни машини, които съдържат охлаждаща течност на водна основа.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Източете антифриза / охлаждаща течност. Напълнете отново с вода и добавете добавката за почистване в системата в доза от 1 л добавка за всеки 20-24 л вода( 300 мл за 6-8 литра вода ).

Загрейте двигателя до нормална работна температура и го оставете да работи за минимум 15 минути Източете радиатора и промивайте с вода, докато не изтече чиста вода. Напълнете отново радиатора с антифриз или охлаждаща течност.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: 300 ml 

Цвят: Бледожълт

Аромат: Характерeн


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

ЧИСТИТЕЛ ЗА ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА PRO, BLINKER ( БЛИНКЕР )

  • Производител: BLINKER
  • Модел: 0459728
  • Наличност: В наличност
  • 12.14 лв
  • без ДДС: 10.12 лв