Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване 3.0 kW, CIMEX VAC80L

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX VAC80L е тримоторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване с обем на контейнера за отпадъци от 80 л. С мощност от 3.0 kW, CIMEX VAC80L е идеалното решение за почистване на прах, вода, стърготини и други замърсявания в производства, складове, строителни обекти. За постигане на максимално удобство при почистване на големи помещения, прахосмукачката за сухо и мокро почистване е снабдена с текстилен сепаратор за прах, който позволява прахосмукачката да се използва без филтърна торба, дори при изсмукване на фин прах.

Благодарение на големия си въздушен дебит, прахосмукачката се справя без проблем с изсмукването на вода, като иноксовия контейнер е снабден с маркуч за лесно източване на водата в канал. 


В горната част на прахосмукачката са разположени трите двигателя, които могат да се включват по отделно ( независимо един от друг ). Важен елемент, допринасящ за надеждността на машината е, че двигателите са със самостоятелно охлаждане - т.е. те не се охлаждат от засмукания въздух, а охладителните им перки, засмукват въздух от околната среда. 


В режим на сухо засмукване, прахосмукачката се използва с включения в стандартната и окомплектовка сепаратор за прах (чохъл) изработен от текстил. По този начин, изсмукването на строителни отпадъци с остри ръбове, стърготини и стружки не могат да повредят машината. Събраните отпадъци се събират в контейнера и след демонтажа на сепаратора, могат да се изхвърлят. 


В режим на изсмукване на вода, прахосмукачката за сухо и мокро почистване се използва без сепаратор. В този случаи, събраната вода се събира директно в контейнера, а при запълването на полезния му обем с вода, поплавък затваря смукателя, така, че да защити електродвигателите на машината от попадане на вода. 


Благодарение на извитата форма на всмукателните тръби, значително се подобрява прилепването на подовата дюза към почистваната повърхност и се намалява умората при работа, тъй като центъра на тежестта се измества по-ниско до почистваната повърхност.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:                              

CIMEX VAC80L е индустриална водо-прахосмукачка, подходяща за употреба в производства, строителни обекти, почистване след ремонтни дейности, работа с машини, складови помещения.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

-          Индустриална прахосмукачка за сухо почистване

-          Индустриална прахосмукачка за мокро почистване

-          Индустриална прахосмукачка за големи площи

-          Прахосмукачка за строителни отпадъци

-          Прахосмукачка за фин прах

-          Ергономия и удобство при работа

-          Голяма мощност

-          Прахосмукачка с текстилен сепаратор за прах

…и още много 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Захранващо напрежение: 230 V / 50 Hz

Мощност: 3.0 kW

Обем на контейнера: 80 л

Въздушен дебит: 106 л/сек.

Вакуум: 200 mbar

Дължина на кабела: 4,5 метра

Тегло: 26 кг

 

РАЗМЕРИ:

Д/Ш/В (mm): 600 x 600 x 1000

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месецаИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване 3.0 kW, CIMEX VAC80L

  • Производител: CIMEX
  • Модел: VAC80L
  • Наличност: В наличност
  • 657.38 лв
  • без ДДС: 547.82 лв