CIMEX PG8000T - Трифазен генератор 6.5 kW с електрически старт, AVR
СПЕЦИФИКАЦИИ:
Трифазният генератор CIMEX PG8000T е предназначен за професионална употреба и съчетава в себе си мощност, надеждност и мобилност. С номинална мощност от 6.0 kW / 380 V ( максимална 6.5 kW ) с генератора могат да бъдат захранвани различни трифазни машини. В стандартното оборудване на генератора са включени AVR, електрически стартер, колела за по-лесен транспорт, резервоар за гориво с обем 25 л. Шасито и елементите на трифазния генератор за ток, са допълнително защитени с монтирани на тръбната рама щитове.
Шасито на генератора за ток е изработено от метална тръбна рамка, на която са монтирани колела и сгъваеми ръкохватки за лесен транспорт и преместване. Ако генератора ще се монтира стационарно и не се нуждаете от колела, то в комплекта има и 4 броя тампони за стационарен монтаж.
Компонентите на генератора са допълнително защитени от попадане на външни тела, чрез монтираните на шасито метални щитове.
Резервоарът за гориво е с обем 25 литра – достатъчен за 8-10 часа непрекъсната работа с едно зареждане. Резервоарът има и механичен нивомер за горивото.
На инструменталния панел на трифазният генератор за ток са разположени контактния ключ, мултифункционалния дигитален дисплей, защитите и превключвателите, както и изводите за трифазен и монофазен ток.
Контактният ключ за облекченото електрическо стартиране е с три позиции – изключено, контакт, старт.
Мултифункционалния дигитален дисплей съчетава моточасовник, волтметър и херц метър.
Благодарение на моточасовника, сервизните интервали за смяна на масло на генератора за ток, могат лесно да бъдат спазвани. Навременното обслужване (смяна на масло) е една от най-важните предпоставки за безаварийна работа на трифазния генератор.
Изводите за 220V и 380V са със защита от прах и влага.За защита при претоварване, генераторът за ток е оборудван с автоматична максимално токова защита.
Генераторната част е с изцяло медни намотки за осигуряване и поддържане на максимална ефективност при продължителна работа и натоварвания. Снабден с AVR, генератора осигурява стабилно изходно напрежение дори при промяна на натоварването.
Задвижването е поверено на бензинов четиритактов двигател CIMEX G420 с транзисторно запалване (TCI), мощност 16 к.с и работен обем 439 cm3..За защита от ниско ниво на маслото, двигателят е снабден с датчик за ниво на маслото.
Предвид на възможността, генератора за ток да се използва за захранване на машини, които при работа отделят значителни количества прах, въздушният филтър на генератора е перящ се, тип гъба. Т.е. при замърсяване филтъра просто се изпира със сапун, омаслява и отново е готов за ползване спестявайки разходи за закупуване на нов филтър.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Захранване на всякакви видове машини и оборудване работещи на 380V за професионални и битови приложения.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
Изходно напрежение (V): 220, 380
Брой фази: 3
Номинален ток (A): 17
Максимална мощност (kW): 6.5
Номинална мощност (kW): 6.0
Авт. регулатор на напрежението (AVR): ДА

ДВИГАТЕЛ:
Гориво: Бензин
Модел: G420
Работен обем (cm3): 439
Мощност (hp): 16.0
Брой цилиндри: 1
Охлаждане: Въздушно
Стартер: Електрически + ръчен
Обем на горивния резервоар (l): 25
Тегло (kg): 82

Размери:
Д/Ш/В (mm): 690 x 530 x 550

ГАРАНЦИЯ: 24 месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

CIMEX PG8000T - Трифазен генератор 6.5 kW с електрически старт, AVR

  • Производител: CIMEX
  • Модел: PG8000T
  • Наличност: В наличност
  • 1507.38 лв
  • без ДДС: 1256.15 лв