Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B
СПЕЦИФИКАЦИИ:
Акумулаторният ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B - тежкоатлетът в гамата професионални акумулаторни винтоверти на CIMEX, е специално разработен за професионална употреба. CIMEX CD18V62NM-B съчетава в себе си всички необходими за един професионалист изисквания за перфектния винтоверт. С въртящ момент от 62 Nm, батерия с капацитет 4.0 Ah и безчетков мотор, произведен в Япония, две скорости и ударна функция, акумулаторният винтоверт предлага завидна универсалност на приложение.
Отличният баланс и разпределение на тежестта на машината, предотвратява по време на работа излишното натоварване на ръката в областта на предмишницата което се получава при усилията на ръката да компенсират недоброто разпределение на тежеста при повечето машини предлагани на пазара.
Гуменото покритие осигурява както добър захват и удобство по време на работа, така и защита на корпуса от нараняване и приплъзване на машината при поставянето и върху наклонени повърхностти.
Високият въртящ момент от 62 NM осигурени от капсолованият безчетков мотор Mabuchi произведен в Япония и изцяло металният редуктор със 21 степени на контрол на въртящият момент + 3 ( пробиване – завиване/развиване – ударно пробиване ), които в комплект със батерията с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion и изцяло металният патронник с блокировка и QuickLock заключване, гарантира безпроблемна работа със винтове за дърво, самонарезни винтове за метал, винтове за бетон (АМО винтове за директен монтаж) и боркорони за метал и дърво.
Снабден с две скорости, редуктора позволява разгръщането на оборотите на празен ход от 0 до 450 на първа скорост и от 0 до 2000 на втора скорост.
Спусъкът на винтоверта е с безстепенно плавно регулиране на оборотите. Над него е разположен превключвателя за смяната на посоките на въртене.
Непосредствено над спусъка в предната част на корпуса, се намира датчик за светлина - този датчик управлява вграденият над батерията на винтоверта светодиод, осветяващ работната зона. По този начин, осветлението на работната зона на винтоверта се включва само когато светлината не е достатъчна.
Станцията за зареждане на батерията ( чийто контролер осигурява оптимално бързо зареждане в зависимост от състоянието и я защитава от презареждане , дълбок разряд и претоварване ) на акумулаторния винтоверт е с номинален изходен ток от 2,2 А, позволяваща бързо зареждане до 100% на батерията от 4.0 Ah - само за 1 час.
В задната част на корпуса на батерията има USB извод, позволяващ тя да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
В индустрията ( групи за поддръжка, работилници и т.н. ), монтажници на гипскартон, мебелисти, В и К инсталаций, електроинсталаций, климатизация и др.

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:
 - Висок въртящ момент
 - Батерия с голям капацитет
 - Бързо зарядно устройство
 - Метален патронник с блокировка и бързо заключване
 - Двускоростен, изцяло метален редуктор
 - Функция „ударно пробиване“
 - Безчетков електродвигател произведен в Япония
 - Вградено осветление с датчик за осветеност
 - Солиден гумиран корпус
 - Отлично балансиран
 - 3 години гаранция

ОКОМПЛЕКТОВКА:
- Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B – тяло 1 бр.
- Батерия 18V/4 Ah Li-Ion – 1 бр.
- Бързо зарядно устройство – 1 бр.
- Щипка за колан – 1 бр.
- Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.
- Магнитен държач за битове – 1 бр.
- Битове PZ1, PZ2, PH1, PH2, SL5, SL6 – x 1 бр. от вид
- Средла – 6 броя

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
Въртящ момент: 62 Nm
Захранващо напрежение: 18V DC / 4.0 Ah Li-Ion
Двигател: Безчетков
Обороти на празен ход (1 скорост) : 0 – 450
Обороти на празен ход (2 скорост): 0 – 2000
Честота на удара (1 скорост): 0 – 6750
Честота на удара (2 скорост): 0 – 30000
Степени: 21 + 3
Реверс: Да
Патронник: до 13 мм.
Зарядно устройстов: 2,2 А
Време за зареждане до 100% за 4,0 Ah батерия: 60 минути

ГАРАНЦИЯ: 36 месеца


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CD18V62NM-B
  • Наличност: В наличност
  • 346.92 лв
  • без ДДС: 289.10 лв