Разпродаден Акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX CD18V 58NM е мощен и удобен акумулаторен винтоверт за професионална употреба, отлично балансиран ( така че да не уморява ръката на оператора ), предлагащ съчетание от ергономичност, ниско тегло и високи параметри. С въртящ момент от 58 Nm и литиево-йонна батерия с капацитет 2.0 Ah, винтовертът покрива широк спектър на приложение като монтажа на мебели, метални конструкции, гипсокартон и много други.

Гуменото покритие на корпуса осигурява не само сигурен и стабилен захват при работа и защита на самия корпус от нараняване, но и осигурява отлична защита от приплъзване при поставяне на машината на наклонени повърхности.

Големият въртящ момент от 58 Nm осигурен от мощен и надежден японски електродвигател Mabuchi в комплект със изцяло метален редуктор ( всички планетарни и периферни колела са изработени от прецизно закалена стомана с повърхностно йонно азотиране – технология гарантираща дълъг експлоатационен живот и висока износоустойчивост ) разкрива допълнителни възможности в приложението на тази  машина. Независимо дали ще се завиват винтове за дърво, самонарезни винтове за метал, винтове за бетон (АМО винтове за директен монтаж) или ще се  използват боркорони за метал и дърво - винтовертът ще се справи.

Батерията с капацитет 2.0 Ah / 18V Li-Ion осигурява добро време за работа с едно зареждане ( което основно зависи от типа на работата която се извършва ). Контрола на зареждането ( оптимизирано бързо зареждане, позволяващо 100% заряд на 2.0 Ah батерия да се достигне за 60 мин ) както и защитата от дълбок разряд,  презареждане и претоварване на батерията при работа, се осигурява от вградената в батерията платка на интелигентното зарядно устройство. Батерията дава възможност да се използва и за зареждане на телефон, включване на допълнително осветление и т.н., което става чрез монтирания в задната част на батерията USB извод.

Металният патронник с обхват до 13 мм ( блокаж и QuickLock заключване ) в комплект със контрол на въртящият момент ( с 15 степени ), режим на пробиване, двете скорости на редуктора ( от 0 до 400 оборота/мин на първа скорост и от 0 до 1500 оборота/мин на втора скорост ) и спусък с плавно регулиране на оборотите ( над него е разположен превключвателя за смяната на посоките на въртене и вградената лед светлина ) допълват гаранцията за лесна и безпроблемна работа с тази машина.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

В индустрията ( групи за поддръжка, работилници и т.н. ), монтажници на гипскартон, мебелисти, В и К инсталаций, електроинсталаций, климатизация и др.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Висок въртящ момент

 - Батерия с голям капацитет

 - Батерия с пауър банк функция

 - Бързо зарядно устройство

 - Метален патронник с блокировка и бързо заключване

 - Двускоростен, изцяло метален редуктор

 - Надежден електродвигател произведен в Япония

 - Вградено осветление

 - Солиден гумиран корпус

 - Отлично балансиран

 - 2 години гаранция

 

ОКОМПЛЕКТОВКА:

- Акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM – тяло 1 бр.

- Батерия 18V/2.0 Ah Li-Ion – 1 бр.

- Бързо зарядно устройство – 1 бр.

- Щипка за колан – 1 бр.

 

- Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.

- Магнитен държач за битове – 1 бр.

- Битове PZ1, PZ2, PH1, PH2, SL5, SL6 – x 1 бр. от вид

- Средла – 6 броя

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Въртящ момент: 58 Nm

Захранващо напрежение: 18V DC / 2.0 Ah Li-Ion

Обороти на празен ход (1 скорост) : 0 – 400

Обороти на празен ход (2 скорост): 0 – 1500

Степени: 15 + 1

Реверс: Да

Патронник: до 13 мм

Зарядно устройство: 1,5 А

Време за зареждане до 100% за 2,0 Ah батерия: 60 минути


ГАРАНЦИЯ: 24 месеца


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CD18V58NM
  • Наличност: Разпродаден
  • 175.22 лв
  • без ДДС: 146.02 лв