Разпродаден МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛУМИНИЕВА СТЪЛБА - 3,70 м., (4х3)

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Мултифункционалната сгъваема алуминиева стълба 3,70 м е изработена и предназначена за професионална и универсална употреба. Намира широко приложение при строително-ремонтните дейности, монтажът на гипсокартон, кабелни инсталации, смяна на външно и вътрешно осветление, бояджийски услуги, градинарство, складови стопанства, полагане на изолации на открито и др.; в дома, офиса и вилата.
Конструкцията е изцяло олекотена и в същото време изключително здрава и надеждна, изработена от алуминиева сплав с високи технически показатели, което дава възможност на стълбата да поема и издържа натоварвания до 150 килограма.
С тази стълба с лекота може да се достигне дадена точка, стъпвайки и на терен с неравна основа, труднодостъпни места и тесни пространства.
Мултифункционалната стълба се състои от четири секции, свързани чрез осигурителни застопоряващи се панти, които дават възможност да се работи с различни конфигурации. Пантите са снабдени със скоба за обслужване с една ръка, което гарантира бързина и сигурност чрез едновременно отключване на двойката шарнири. Стъпалата са квадратни и не плъзгащи се, за по-добра стабилност. Краката на стълбите имат меко покритие върху тях, което осигурява по-голямо сцепление ( устойчивост на хлъзгане ).
Има пет начина на приложение – сгънато положение, права стълба, двойно стояща ( А-образна ) стълба, скеле – работна платформа и подпираща се стълба.


ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:
-    Сгъваема и компактна
-    Олекотена алуминиева конструкция
-    Пет начина на приложение
-    Противоплъзгащи стъпала

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

При строително-ремонтни дейности, монтаж на гипсокартон, кабелни инсталации, смяна на външно и вътрешно осветление, бояджийски услуги, градинарство, складови стопанства, полагане на изолации на открито и др.; в дома, офиса и вилата. 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
Сертификат EN 131
Рифеловани стъпала
Самоблокиращи се панти
Товароносимост: до 150 кг
Брой секций: 4

Брой стъпала в секция: 3

Общ брой стъпала: 12

Височина ( сгъната ), м: 0,87
Височина ( разгъната ), м: 3,70

Тегло, кг: 11.9


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛУМИНИЕВА СТЪЛБА - 3,70 м., (4х3)

  • Производител: CIMEX
  • Модел: MFL3.7
  • Наличност: Разпродаден
  • 158.76 лв
  • без ДДС: 132.30 лв