Професионална приставка (за водоструйка) за почистване на подове CIMEX FC500PRO

Приставката CIMEX FC500-PRO е професионална приставка за водоструйка, оборудвана с колела, два пистолета, ротационни дюзи + дюза "точка" за фуги + 3 дюзи "метла" отпред.

 

Корпусът на приставката е изработен от високоустойчива пластмаса. Големината на почистващата глава е 20 инча ( 508 mm ), което допринася за пълната ефективност на текущото почистване.
Приставката е предназначена за работа с водоструйки, с налягане от 120 до 270 Bar и воден дебит 15-30 л./мин.. Благодарение на това, почистването на месокомбинати, кланици и предприятия от хранително-вкусовата промишленост като цяло - става, бързо и ефикасно, без излишни усилия, от страна на оператора.

Освен стандартните ротационни дюзи, с които разполага приставката, този модел е снабден и с още 4 допълнителни дюзи отпред. Три, от които са тип "метла", служещи за перфектно почистване на силно замърсени подови настилки. Четвъртата дюза, тип "точка" служи специално за почистване на фуги и други тесни пространства. Тези допълнителни дюзи се захранват от втория пистолет.

 

За лесно и удобно транспортиране - приставката е оборудвана с колела. За дългия експлоатационен живот се грижат двата двойни лагера, а лайсната, монтирана към почистващата глава, предпазва от нежелани пръски при работа с ротационните дюзи.

Допълнителните дюзи отпред допринасят за почистването на подови настилки от цимент, мозайка, павета, гранитогрес, фаянс, теракот и т.н.- да бъде съвършено.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионална приставка (за водоструйка) за почистване на подове CIMEX FC500PRO

  • Производител: CIMEX
  • Модел: FC500PRO
  • Наличност: В наличност
  • 1100.74 лв
  • без ДДС: 917.28 лв