Лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии CIMEX SL10MG

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX SL10MG е самонивелиращ се лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии, и като всички нивелири със зелен лъч

се характеризира с много по-добра видимост и ярка светлинаИзключително компактен и лек, нивелирът SL10MG предлага универсално решение за поставените задачи. Намира широко приложение в строително-ремонтните дейности, монтажа на гипскартон, вграждане на кухни, изграждане на електрически инсталации и метални конструкции и др.

Професионалният лазерен нивелир със зелен лъч CIMEX SL10MG има 1 хоризонтална и 1 вертикална линия. Произвежда тънки зелени линии, с отлична яркост и добра видимост в диапазона до 10 метра при нормална осветеност и над 20 метра в затъмнени помещения. Освен в режим с две линии (кръст) линиите на лазерният нивелир могат да се активират индивидуално – само хоризонтална или само вертикална. Светлинната индикация за самонивелиране е чрез мигане на лъчите, като в нивелирано положение лазерният нивелир проектира постоянни плътни линии. Бутонът за активиране е със заключващ се механизъм и блокира махалото на нивелира при транспорт и съхранение.

 

Стандартната окомплектовка на лазерният нивелир включва магнитна стойка за фиксиране, снабдена с отвори за монтаж на статив с резба ¼’ или 5/8’, текстилна чанта за удобно съхранение и транспорт, 2 x AA алкални батерии.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

CIMEX SL10MG намира широко приложение в строително-ремонтните дейности, монтажа на гипскартон, вграждане на кухни, изграждане на електрически инсталации и метални конструкции и др.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Зелен лъч за по-добра видимост

 - Удобна текстилна чанта за съхранение
 - Компактен и лек
 - Изключителна точност на лъча ± 1 mm/ 5 m
 - Магнитна стойка

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Цвят на лъча: зелен
Работен диапазон: 10 m
Лазерен диод: 635 nm
Клас на лазера: 2
Време за самонивелиране ( типично ): 3-4 s
Точност: +/- 1 mm/ 5 m
Резба на статива: 1/4"
Тегло: 0,4 kg

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месецаИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии CIMEX SL10MG

  • Производител: CIMEX
  • Модел: SL10MG
  • Наличност: В наличност
  • 229.32 лв
  • без ДДС: 191.10 лв