Лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии CIMEX CUBE GREEN

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX CUBE GREEN е професионален лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии – 1 хоризонтална и 1 вертикална. Зеленият лазерен лъч се отличава с по добра видимост в осветени помещения. CIMEX CUBE GREEN е предназначен за употреба в затворени помещения.

Зеленият лазер на нивелира, гарантира отлична видимост до 10 метра при нормална осветеност и над 20 метра в затъмнени помещения. Светлинната индикация за самонивелиране е чрез мигане на лъчите, като в нивелирано положение  лазерният нивелир проектира постоянни плътни линии. Стандартно, лазерният нивелир се доставя с мултифункционална стойка за захващане с щипка и ябълковидна става към нивелира, позволяваща 360 градусово позициониране. Лазерният нивелир със зелен лазерен лъч има заключващ механизъм, блокиращ махалото на нивелира при транспорт и съхранение и самостоятелен бутон за активиране на лъчите дори в заключено положение. Това позволява използването на лазерният нивелир за проектиране на линия под ъгъл. Тази наклонена проекция се използва при монтаж на парапети, стълбища.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

CIMEX CUBE GREEN е професионален лазерен нивелир, намиращ широко приложение в строително ремонтните дейности, монтажи на гипсокартон, кухни, изграждане на електрически инсталации и метални конструкции.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Голям работен обхват

 - Ярки и тънки линии

 - Лесен за употреба

 - Проектиране на линии под ъгъл

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Клас на лазера: II

Работен диапазон: 10 m 
Лазерен диод: 532 nm 
Време за самонивелиране ( типично ): 3-4 s 
Точност: ± 1,5 mm/ 5 m

Защитен клас: IP54
Тегло 0,290 kg

 ГАРАНЦИЯ: 24 месеца


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии CIMEX CUBE GREEN

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CUBE GREEN
  • Наличност: В наличност
  • 257.54 лв
  • без ДДС: 214.62 лв