Лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии CIMEX 1H1V-G

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX 1H1V-G е лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии, който съчетава компактен дизайн, практичност и отлични технически характеристики. Предназначен за професионална употреба, ярките лъчи със зелена светлина позволяват употреба на открито и закрито, като благодарение на лазерният диод от ново поколение, работния диапазон на лазерният нивелир със зелен лъч е 15 метра.

Корпусът на лазерния нивелир със зелен лъч е изработен от висококачествени еластомери, обкантен със солидно гумирано покритие, постигайки защитен клас IP54.

От долната страна на корпуса е разположен отвор за статив или включената в стандартната окомплектовка практична щипка с шарнирна глава. Едно от основните предимства на щипката пред магнитните стойки и стативите е, че позволява захващане на нивелира на всякаква височина и повърхности. Сферичната глава на щипката за закрепване на лазерният нивелир със зелен лъч, дава много добра гъвкавост при работа. Благодарение на нея е възможно лесно позициониране лъчите на нивелира под желания ъгъл при изграждане на стълбища или монтаж на парапети.

В горната част на корпуса е разположен гумиран бутон, който служи само за едновременно включване на хоризонталната и вертикална линии, когато нивелира трябва да се използва за работа под ъгъл.

Разположеният в предната част плъзгач, служи за едновременно включване на хоризонталния и вертикалния лъч, изключване и блокиране на махалото на механизма за самонивелиране.

Захранването на лазерният нивелир със зелен лъч се извършва от 3 батерии АА, като капака на батериите е с метални панти.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

CIMEX 1H1V-G е лазерен нивелир, намиращ широко приложение във всички случай за даване на ниво в обхата до 15 метра на закрито и открито.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Голям работен обхват

 - Ярки и тънки линии

 - Подходящ за употреба на открито

 - Лесен за употреба

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Клас на лазера: II

Лазер: LD151 nm, зелен лъч

Работен диапазон: до 15 метра

Брой лъчи: 2 – един хоризонтален и един вертикалена

Диапазон на самонивелиране: +/-3 градуса

Защитен клас: IP54

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месеца


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Лазерен нивелир със зелен лъч и кръстосани линии CIMEX 1H1V-G

  • Производител: CIMEX
  • Модел: 1H1V-G
  • Наличност: В наличност
  • 163.46 лв
  • без ДДС: 136.22 лв