КОМПРЕСОР ЗА ВЪЗДУХ - 24 л, 184 л/мин, монофазен, CIMEX OMP24

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Компресора за въздух CIMEX OMP24 е едноцилиндров с обем на въздухосъдържателя 24 литра и входящ въздушен дебит на главата 184 л/мин, е предназначен за работа с инструменти с ниска консумация на въздух като такери за игли и скоби, пистолети за обдухване, помпи за масло и гресиране, пистолети за помпане на гуми и т.н. С компактните си размери, компресорът е идеалното решение за монтажни групи занимаващи се с монтаж на врати, первази, мебели и др. Снабден с колела, компресорът може бързо и лесно да бъде преместен там където е необходим.

Главата на компресора е изработена от чугун. Изхода е бърза връзка и регулатор на налягането - съществен момент, който позволява регулиране на изходното налягане в зависимост от пневматичния инструмент който ще се захранва със сгъстен въздух. При повечето пневматични инструменти, тази стойност е 6,3 бара.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Компресора за въздух CIMEX OMP24 намира широко приложение както за дейността на монтажни групи използващи при своята дейност различни пневматични инструменти, така и за различни хоби нужди у дома и на вилата.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Захранване: 220 V / 50 Hz

Задвижване: електромотор

Мощност: 1,5 kW

Брой цилиндри: 1

Обем на въздухосъдържателя: 24 л

Налягане ( фабрично настроено ): 115 PSI/ 8 bar

Максимално налягане: 10 bar

Входящ дебит: 184 l/min

 

РАЗМЕРИ:

Д/Ш/В (mm): 600 x 280 x 570

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месеца


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

КОМПРЕСОР ЗА ВЪЗДУХ - 24 л, 184 л/мин, монофазен, CIMEX OMP24

  • Производител: CIMEX
  • Модел: OMP24
  • Наличност: В наличност
  • 234.02 лв
  • без ДДС: 195.02 лв