КОМПРЕСОР ЗА ВЪЗДУХ  200 л, 477 л/мин, ТРИФАЗЕН, CIMEX OMP200

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Компресора за въздух CIMEX OMP200 е трицилиндров, трифазен професионален компресор с обем на въздухосъдържателя 200 литра и входящ въздушен дебит на главата 477 л/мин.

Компресорите за въздух под високо налягане намират широко приложение във всички сектори на индустрията за задвижване на различни пневматични машини, поточни линии и т.н. В сферата на автомобилния сектор се използват основно за задвижване на пневматични инструменти като гайковерти, пневматични ексцентър шлайф машини и много други.

Благодарение на високите си технически характеристики този компресор може да се използва за задвижване на пневматични инструменти имащи голяма консумация на въздух. Задвижването на компресора се осъществява от трифазен електродвигател  посредством двойна ремъчна предавка, което позволява пуск на компресора за въздух при нисък стартов ток.

Компресорната глава е трибутална, а цилиндрите са изработени изцяло от чугун

Цилиндрите се охлаждат въздушно, с помощта на вентилираща перка. Въздушното налягане в ресивера се контролира от пресостат (предпазно-въздушен клапан). Пресостатът изключва електродвигателя, при достигане на максимална стойност на налягане от 115 PSI / 8 bar ( което е фабрично настроено ). Въздухосъдържателят е снабден със кран за източване на кондензираната вода.

Компресорът за въздух CIMEX OMP200 гарантира пълно разгръщане на мощността на захранваните пневматични инструменти и благодарение на комбинацията от голям дебит на въздух и голям въздухосъдържател, дава възможност да бъде използван както за боядисване с пневматичен пистолет, така и за захранване на голямо разнообразие от пневматични машини като: пневматични такери за коване на пирони, кламери и игли, шлайф машини, пневматични ударни гайковерти до 1 1/2 цола  и много други. За лесно препозициониране, компресора за въздух е снабден с четири стабилни колела които да се грижат за лесното маневриране и транспортиране на машината. 

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Компресорът за въздух CIMEX OMP200 намира широко приложение във всички сектори на индустрията за задвижване на различни пневматични машини, поточни линии и т.н


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Захранване: 380 V / 50 Hz

Задвижване: електромотор / ремъчно

Ремъци, бр: 2

Мощност: 3,0 kW

Брой цилиндри: 3

Обем на въздухосъдържателя: 200 л

Налягане ( фабрично настроено ): 115 PSI/ 8 bar

Максимално налягане: 10 bar

Входящ дебит: 477 l/min


РАЗМЕРИ:

Д/Ш/В (mm): 1570 x 420 x 850

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месеца


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

КОМПРЕСОР ЗА ВЪЗДУХ 200 л, 477 л/мин, ТРИФАЗЕН, CIMEX OMP200

  • Производител: CIMEX
  • Модел: OMP200
  • Наличност: В наличност
  • 1274.58 лв
  • без ДДС: 1062.15 лв