Измервателно колело 318 мм дигитално CIMEX DMW100

СПЕЦИФИКАЦИИ:

CIMEX DMW100 е измервателно колело (пътно измервателно колело) с диаметър 318 мм и дигитален дисплей. Измервателното колело намира приложение при необходимост от измерване на големи разстояния както по права линия, така и следвайки произволен контур – следвайки неправилни форми.
Измервателното колело се използва основно в случаите, когато измерването с ролетки е неприложимо. С помощта на пътното измервателното колело може да се правят измервания на разстояния до 99999,9 m/ft  с точност от +/- 0,5%. Пътното измервателно колело е снабдено с осветен дигитален дисплей и е с възможност за запаметяване на 5 измервания.
Удобна функционалност е възможността за бърза корекция на измерването, чрез смяна на посоката на движение - при движение напред се добавя разстояние, а при движение на измервателното колело назад, от отчетените стойности се изважда разстояние. На ръкохватката е разположен и бутонът за нулиране на брояча на измервателното колело.

Самото колело е изработено от ABS пластмаса с гумирано покритие и има диаметър от 318 ммДръжката на измервателното колело е телескопична (с три секции) и е изработена от алуминий. Това позволява значително намаляване на теглото и постигането на компактни размери.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

CIMEX DMW100 намира приложение при необходимост от измерване на големи разстояния както по права линия, така и следвайки произволен контур – следвайки неправилни форми.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Ниска маса

 - Здрава и компактна конструкция

 - Възможност за измерване във метри или футове

 - Възможност за изваждане на разстояния

 - Осветен дисплей

 - Голям обхват на измерванията

 - Възможност за запаметяване на до 5 измервания

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Максимален обхват на измерване: 99999,9 (m / ft)

Точност: 0.5%

Минимално измерване: 0,1 м

Диаметър на мерителното колело: 318 мм

Температурен диапазон: -10 до 45 °С

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месеца


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Измервателно колело 318 мм дигитално CIMEX DMW100

  • Производител: CIMEX
  • Модел: DMW100
  • Наличност: В наличност
  • 111.60 лв
  • без ДДС: 93.00 лв