Акумулаторна батерия 18V / 4.0 Ah / Li-ion

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Акумулаторна батерия 18V / 4.0 Ah / Li-ion е предназначена за работа с винтоверта CIMEX CD18V62NM. Батерията е с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion и осигурява дълъг период на работа с едно зареждане, дори при големи натоварвания. Разбира се, времето за работа с едно зареждане е относителен показател, зависещ от дейността която се извършва с машината.

Над елементите на батерията е разположена контролната платка ( контролер ), отговаряща за зареждането на батерията. Този контролер позволява контрол на зареждането и следните допълнителни функции – защита от дълбок разряд, защита от презареждане, защита от претоварване на батерията при работа и оптимизирано бързо зареждане, позволяващо 100% заряд на 4.0 Ah батерия да се достигне за 60 мин.

От горната страна на батерията е разположен светодиоден индикатор за заряда на батерията.

Допълнителна „екстра“ на батерията е възможността тя да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон например. Това става чрез монтирания, в задната част на батерията USB извод, който освен за зареждане на телефон, може да се използва и за включване на допълнителна светлина.


ПРИЛОЖЕНИЕ:

За работа с винтоверт CIMEX CD18V62NM.


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Тази батерия е приложима единствено за винтоверт CIMEX CD18V62NM.

За да се зареди батерията е необходимо да бъде свързана ( поставена ) към/на зарядното устройство.

Пълното зареждане на батерията се осъществява в рамките на до 1 час ( при оптимална температура на батерията ), след което батерията се поставя на машината.


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Тип: Li-ion

Напрежение (V): 18

Капацитет (mAh): 4000


ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторна батерия 18V / 4.0 Ah / Li-ion

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CDB18-4AH
  • Наличност: В наличност
  • 111.72 лв
  • без ДДС: 93.10 лв