New Акумулаторен ъглошлайф CIMEX CG18V125MM

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Акумулаторен ъглошлайф CIMEX CG18V125MM е професионален акумулаторен ъглошлайф с безчетков (BRUSHLESS) двигател, подходящ за работа с дискове с диаметър до 125 мм. CIMEX CG18V125MM дава изключително удобство при работа без необходимост от наличие на електрическо захранване. Намира широко приложение в строително монтажните дейности за рязане на метални профили, ламарина, арматура, заглаждане на заваръчни шевове. За постигане на максимални резултати при рязане се препоръчва употребата на ъглошлайфа с дискове за рязане 125х1 мм. или 125х1,5 мм.

Усещането което осигурява машината е солидност и добър баланс, който се постига от лекото изместване на центъра на тежестта към задния край на ръкохватката. Благодарение на това при работа във вертикално положение или под ъгъл, значително се намалява умората при работа.

Задвижването на акумулаторният ъглошлайф е поверено на мощен (BLDC) безчетков двигател  с голям експлоатационен ресурс и подобрено охлаждане. Отворите за охлаждане са разположени в задната част на ръкохватката и са покрити с метална мрежа.

Ръкохватката е изцяло гумирана за осигуряване на стабилен захват без приплъзване. Изтънения в задната част корпус, позволява да се постигне пълно обгръщане на ръкохватката за стабилност при работа и позволява работа с една ръка.

Пусковият ключ е тип „защитен ключ“, който чрез приплъзване и натиск се фиксира в работно положение и се изключва с лек натиск в задната му част.

Стандартно CIMEX CG18V125MM е оборудван със система за плавен старт. Това не само намалява отката при развъртане на диска, но и редуцира стойностите на пусковия ток, което удължава живота на батерията с едно зареждане.

Корпусът на редуктора на ъглошлайфа е изработен от алуминиево силициева сплав и на него са разположени вентилационни отвори, бутон за блокировка на шпиндела при затягане на диска и отворите за допълнителната ръкохватка.

Зъбната двойка (корона и пиньон) е изработена от прецизно закалена стомана Cr40 с висока износоустойчивост.

Шпиндела на ъглошлйфа е стандартно с резба М14 и затягането на диска се извършва с включения в комплекта ключ.

Батерията е с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion, осигуряваща дълъг период на работа с едно зареждане, дори при големи натоварвания. Над елементите на батерията е разположена контролната платка, отговаряща за зареждането на батерията. Този контролер осигурява оптимално бързо зареждане на батерията ( в зависимост от състоянието и ) и я защитава от презареждане, дълбок разряд и претоварване. От горната страна на батерията е разположен светодиоден индикатор за заряда на батерията. В задната част на корпуса има USB извод, позволяващ батерията да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

В индустрията ( групи за поддръжка, работилници и т.н. ), в строително монтажните дейности за рязане на метални профили, ламарина, арматура, заглаждане на заваръчни шевове, В и К инсталации, електроинсталации, климатизация и др.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Безчетков двигател с голям работен ресурс

 - Батерия с голям капацитет

 - Плавен старт

 - Моторна спирачка

 - Възможност за работа с една ръка

 - Отличен баланс

 - 2 години гаранция

 

ОКОМПЛЕКТОВКА:

 - Акумулаторен ъглошлайф CIMEX CG18V125MM - тяло 1 бр.

 - Предпазител - 1 бр.

 - Странична ръкохватка - 1 бр.

 - Ключ за затягане на диска - 1 бр.

 - Диск за шлайфане - 1 бр.

 - Батерия 18V/ 4000 mAh Li-Ion - 1 бр. 

 - Бързо зарядно устройство – 1 бр.

 - Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Максимален диаметър на диска: 125 мм.

Максимална дебелина на диска: 6 мм.

Препоръчителен размер на диска: 125 х 1/1,5 мм.

Шпиндел: М14

Обороти на празен ход: 8 500 об./мин.

Захранващо напрежение: 18V

Батерия: 18V/ 4000 mAh Li-Ion

Power bank функции: Да

Моторна спирачка: Да

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месецаИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторен ъглошлайф CIMEX CG18V125MM

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CG18V125MM
  • Наличност: В наличност
  • 335.16 лв
  • без ДДС: 279.30 лв