New Разпродаден Акумулаторен ударен гайковерт  ½ CIMEX CW18V350NM-B

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Акумулаторният гайковерт ½ CIMEX CW18V350NM-B е мощен професионален акумулаторен ударен гайковерт с безчетков двигател (BLDC / BRUSHLESS) с максимален въртящ момент 350 Nm. Предназначен за ежедневна употреба, акумулаторният ударен гайковерт намира широко приложение в строителството при монтаж на скелета, метални конструкци, монтаж на дървени конструкции, сервизни работилници и т.н.

Задвижването е поверено на здрав японски безчетков електродвигател на компанията Mabuchi. Създадена през 1946 година, днес фирмата е със 37% пазарен дял в световен мащаб за безчеткови електродвигатели за електро инструменти и е основен доставчик на много водещи марки. 

Теглото на машината е отлично разпределено, като за баланса допринася и батерията. Така акумулаторният ударен гайковерт предоставя усещането за по-голям комфорт при работа в сравнение с пневматичните гайковерти при които тежестта е изнесена към предната част. Без батерия, теглото на машината е само 1,04 кг.

Шпинделът е с квадрат ½ и е изработен от вискокачествена хром-молибденова стомана отличаваща се много висока износоустойчивост и здравина.

Стандартно в комплекта е включен и преходник от квадрат ½ към държач за битове ¼ с фиксатор.

Тялото на ударният механизъм, самият ударен механизъм и всички елементи на редуктора са изцяло метални.

Бутонът за ляво/дясно въртене се намира над спусъка за включване на машината и е с три позиции – завиване / блокиран / развиване. Благодарение на разположението си, смяната на посоката на въртене, може да се извърши мигновено с ръката с която се държи машината.

Спусъкът на акумулаторният ударен гайковерт е с функция за плавно регулиране на оборотите.

Контролът на въртящият момент при завиване и оборотите се регулират електронно, чрез контролера за управление на безчетковия електродвигател, като на разположение са 3 степени на завиване.

Превключването между отделните степени на завиване се извършва чрез разположения над батерията бутонен превключвател със светлинна индикация. В зависимост от избраната степен, работния диапазон е:

1-ва степен: 200Nm / 0-1600 об./мин.

2-ра степен: 250Nm / 0-1800 об./мин.

3-та степен: 350Nm / 0-2300 об./мин.

В режим на развиване, мощността и оборотите са винаги максимални т.е. 350Nm. Тук обаче, благодарение на дигиталния контролер имаме отново два режима на работа.

В първият режим (по подразбиране) при натискане на спусъка, акумулаторният ударен гайковерт развива до отпускането на спусъка.

Вторият режим, активаращ се с бутон (B) предлага функцията „автоматичен стоп“. При активиране на тази функция, след натискане на спусъка, гайковерта се изключва автоматично, когато няма натоварване на двигателя – т.е. когато скрепителният елемент ( които се развива ) се развие, гайковерта се изключва. Функция, която значително намалява риска от изпадане на болта или гайката от монтираната вложка.

Вграденият дигитален контролер на електродвигателя изпълнява и редица други функции – защита от претоварване, плавен старт, управление на електромотора в зависимост от позицията на спусъка и др.

Корпусът на акумулаторният ударен гайковерт е изработен от здрава пластмаса и е обкантен с гумирано покритие, което не само предпазва корпуса на акумулаторният гайковерт от нараняване, но и осигурява отлична защита от приплъзване при поставяне на машината на наклонени повърхности ( а гумираната ръкохватка осигурява отличен захват без приплъзване ).

Батерията е с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion, осигуряваща дълъг период на работа с едно зареждане, дори при големи натоварвания. Над елементите на батерията е разположена контролната платка, отговаряща за зареждането на батерията. Този контролер осигурява оптимално бързо зареждане на батерията в зависимост от състоянието и, защитава батерията от презареждане , дълбок разряд и претоварване. От горната страна на батерията е разположен светодиоден индикатор за заряда на

батерията. В задната част на корпуса има USB извод, позволяващ батерията да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон. 

Станцията за зареждане на батерията на акумулаторният гайковерт е с номинален изходен ток от 2,2 А, позволяваща бързо зареждане до 100% на батерията от 4.0 Ah само за 1 час.


ПРИЛОЖЕНИЕ:

В индустрията ( групи за поддръжка, работилници и т.н. ), в строителството при монтаж на скелета, метални конструкции, монтаж на дървени конструкции, сервизни работилници, В и К инсталации, електроинсталации, климатизация и др.

 

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Безчетков двигател с голям работен ресурс

 - Три степени на завиване

 - Две степени ( варианта ) при развиване

 - Батерия с голям капацитет

 - Плавен старт

 - Моторна спирачка

 - Отлично балансиран корпус

 - LED осветление на работната зона

 - 2 години гаранция

 

ОКОМПЛЕКТОВКА:

 - Акумулаторен ударен гайковерт CIMEX CW18V350NM-B – тяло 1 бр.

 - Преходник от ½ към  ¼ – 1 бр.

 - Акумулаторна батерия 4.0 Ah / 18V Li-Ion – 1 бр.

 - Щипка за колан – 1 бр.

 - Бързо зарядно устройство – 1 бр.

 - Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Максимален въртящ момент: 350 Nm

Захранващо напрежение: 18V DC / 4.0 Ah Li-Ion

Двигател: Безчетков

Степени: 3 + 2 реверс

Завиване:

1-ва степен: 200Nm / 0-1600 об./мин.

2-ра степен: 250Nm / 0-1800 об./мин.

3-та степен: 350Nm / 0-2300 об./мин.

Развиване:

1-ва степен: 350Nm / 0-2300 об./мин.

2-ра степен: Автоматчен стоп + 350Nm / 0-2300 об./мин.

Реверс: Да

Шпиндел: квадрат ½ + преходник ½ към ¼

Зарядно устройстов: 2,2 А

Време за зареждане до 100% за 4,0 Ah батерия: 60 минути

 

ГАРАНЦИЯ: 24 месецаИЗТЕГЛЯНЕ НА ИНФОЛИСТ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторен ударен гайковерт ½ CIMEX CW18V350NM-B

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CW18V350NM-B
  • Наличност: Разпродаден
  • 294.00 лв
  • без ДДС: 245.00 лв