Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Акумулаторният ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B - тежкоатлетът в гамата професионални акумулаторни винтоверти на CIMEX, е специално разработен за професионална употреба. CIMEX CD18V62NM-B съчетава в себе си всички необходими за един професионалист изисквания за перфектния винтоверт. С въртящ момент от 62 Nm, батерия с капацитет 4.0 Ah и безчетков мотор, две скорости и ударна функция, акумулаторният винтоверт предлага завидна универсалност на приложение.

Отличният баланс и разпределение на тежестта на машината, предотвратява по време на работа излишното натоварване на ръката в областта на предмишницата което се получава при усилията на ръката да компенсират недоброто разпределение на тежеста при повечето машини предлагани на пазара.

Гуменото покритие осигурява както добър захват и удобство по време на работа, така и защита на корпуса от нараняване и приплъзване на машината при поставянето и върху наклонени повърхностти.

Високият въртящ момент от 62 NM осигурени от капсолованият безчетков мотор и изцяло металният редуктор със 21 степени на контрол на въртящият момент + 3 ( пробиване – завиване/развиване – ударно пробиване ), които в комплект със батерията с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion и изцяло металният патронник с блокировка и QuickLock заключване, гарантира  безпроблемна работа със винтове за дърво, самонарезни винтове за метал, винтове за бетон (АМО винтове за директен монтаж) и боркорони за метал и дърво.

Снабден с две скорости, редуктора позволява разгръщането на оборотите на празен ход от 0 до 450 на първа скорост и от 0 до 2000 на втора скорост.

Спусъкът на винтоверта е с безстепенно плавно регулиране на оборотите. Над него е разположен превключвателя за смяната на посоките на въртене.

Непосредствено над спусъка в предната част на корпуса, се намира датчик за светлина - този датчик управлява вграденият над батерията на винтоверта светодиод, осветяващ работната зона. По този начин, осветлението на работната зона на винтоверта се включва само когато светлината не е достатъчна.

Станцията за зареждане на батерията ( чийто контролер осигурява оптимално бързо зареждане в зависимост от състоянието и я защитава от презареждане , дълбок разряд и претоварване ) на акумулаторния винтоверт е с номинален изходен ток от 2,2 А, позволяваща бързо зареждане до 100% на батерията от 4.0 Ah - само за 1 час.

В задната част на корпуса на батерията има USB извод, позволяващ тя да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон.


ПРИЛОЖЕНИЕ:

В индустрията ( групи за поддръжка, работилници и т.н. ), монтажници на гипскартон, мебелисти, В и К инсталаций, електроинсталаций, климатизация и др.


ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

 - Висок въртящ момент

 - Батерия с голям капацитет

 - Бързо зарядно устройство

 - Метален патронник с блокировка и бързо заключване

 - Двускоростен, изцяло метален редуктор

 - Функция „ударно пробиване“

 - Безчетков електродвигател с голям работен ресурс

 - Вградено осветление с датчик за осветеност

 - Солиден гумиран корпус

 - Отлично балансиран

 - 3 години гаранция


ОКОМПЛЕКТОВКА:

- Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B – тяло 1 бр.

- Батерия 18V/4 Ah Li-Ion – 1 бр.

- Бързо зарядно устройство – 1 бр.

- Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Въртящ момент: 62 Nm

Захранващо напрежение: 18V DC / 4.0 Ah Li-Ion

Двигател: Безчетков

Обороти на празен ход (1 скорост) : 0 – 450

Обороти на празен ход (2 скорост): 0 – 2000

Честота на удара (1 скорост): 0 – 6750

Честота на удара (2 скорост): 0 – 30000

Степени: 21 + 3

Реверс: Да

Патронник: до 13 мм.

Зарядно устройстов: 2,2 А

Време за зареждане до 100% за 4,0 Ah батерия: 60 минути


ГАРАНЦИЯ: 36 месеца


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B

  • Производител: CIMEX
  • Модел: CD18V62NM-B
  • Наличност: В наличност
  • 346.92 лв
  • без ДДС: 289.10 лв